Met meer dan 15 jaar ervaring in sales en logistics richtte Tina Vergeylen samen met haar man Jo Plehiers in 2005 Fashion Company op.

Fashion Company staat garant voor de distributie en verdeling van een aantal merken uit België, Nederland, Portugal & Denemarken in meer dan 200 boetieks in de Benelux.

Samen met hun team is Fashion Company een sterk familie bedrijf. Een solide en langdurige relatie opbouwen met klant en leverancier is een belangrijk punt bij Fashion Company. De firma kiest er dan ook bewust voor klein te blijven om een persoonlijk contact met hun klanten te kunnen garanderen. 

FILOSOFIE

De goed overwogen merken die Fashion Company verdeelt, zijn enorm complementair. Zo slagen ze er in een wijd cliënteel op te bouwen. Het zijn telkens commerciële merken, die kwaliteit en diversiteit garanderen.

LOCATIE

Fashion Company is niet langer gelegen in Erpe-Mere maar vanaf heden kan je onze showroom vinden in Knokke - Dumortierlaan 47. 

TOEKOMST

Fashion Company is altijd op zoek naar nieuwe opkomende merken waar we sterk in geloven en die complemantair kunnen zijn bij de merken die we reeds verdelen.