TRENDY, VROUWELIJK, DRAAGBAAR, ELEGANT

Maria Tailor creëert mode waarin vrouwen zich prachtig voelen. Wij vieren de vrouwelijkheid. Of ‘zij’ nu een sociale levensgenieter is of de ambitie heeft om een succesvolle zakenvrouw en moeder te zijn, wij willen dat zij zich elk uur van de dag fabulous voelt.

De spring/summer collectie ’18 is deel van de transformatie die het merk Maria Tailor naar een volgend niveau brengt. We zouden niet trotser kunnen zijn op deze ontwikkeling.

Onze bron
Oprichtster Maria Tailor begon haar mode carrière al op de leeftijd van 7 jaar. Op een traditionele Singer naaimachine, gegeven door haar oma, creëerde ze haar ‘eerste’ collectie. Samen met haar buurtgenootjes als modellen op de woonkamer-catwalk showde ze haar collectie aan haar publiek.

Ze had toen nooit durven dromen over wat ze nu heeft bereikt: een trotste eigenaar van een modemerk.

Als zowel ondernemer en moeder begrijpt ze als geen ander hoe beperkt de eigen tijd van een vrouw is en hoe belangrijk het is om je vrouwelijk te kunnen blijven voelen. Ze wil mode creëren voor ambitieuze vrouwen, binnen hun budget. Voortdurend zoekend naar de meeste modieuze aspecten van zelf-expressie, blijft het de missie van Maria Tailor om vrouwen prachtig te laten voelen.

Retail kanalen
Midden-hoog segment contemporary women’s fashion.
We zijn specifiek in onze keuze voor retailers: we geloven dat onze klanten onze merkwaarden en uitstraling moeten delen.

Men vindt Maria Tailor in luxueuze boetieken en warenhuizen door heel Nederland, België, Duitsland en Polen.